L’àrea de Salut baixa a risc mitjà però suma una nova defunció

Hi ha presència de Covid-19 en 15 dels 32 municipis de l'àrea de Salut

L'àrea de Salut baixa
La nova defunció s’ha registrat a Muro. ARXIU

La incidència de Covid-19 en el departament de Salut d’Alcoi ha baixat una setmana més, i actualment, la zona es troba en risc mitjà amb una incidència acumulada (IA) de 132,29 –i 181 casos actius en l’última actualització realitzada hui, que suposa 65 menys que en la del dimarts–. D’aquesta manera, el nivell de risc baixa, ja que la zona ha estat en risc alt en les últimes setmanes.

Malgrat aquesta tendència positiva, Sanitat ha notificat hui una nova defunció en la zona, produït a Muro, localitat en la qual hi ha hagut 15 morts per aquesta causa, i a nivell general, en tot el departament, aquesta xifra és de 420. Indicar que la setmana passada ja va haver-hi una mort en la citada localitat per la Covid-19.

DADES PER LOCALITATS
Per localitats, a Alcoi la incidència és encara més baixa que la de tot el departament: 107,83 i un total de 64 casos actius. El nostre municipi es troba en risc mitjà i ha sumat, en l’actualització de hui, 11 nous casos; també s’han registrat 4 més a Ibi, 3 a Castalla; mentre que tant en Banyeres com a Muro hi ha hagut un més.

Actualment, hi ha casos de Covid-19 en 15 dels 32 municipis que conformen l’àrea de Salut.

Cocentaina es troba en risc extrem amb una incidència de 251,74, mentre que Castalla està en risc alt (IA 181,63), igual que Muro (IA 171,77). Per part seua, Ibi està en risc mitjà amb una incidència de 131,56, Banyeres en risc mitjà (IA 42,31) i Onil es troba en la nova normalitat amb una incidència de 13,16, ja que tan sols hi ha un cas actiu.

Respecte als municipis de pocs habitants, a Benilloba hi ha 8 casos actius amb una incidència de 1.101 (risc extrem); la IA a Gaianes és de 835 (també risc extrem); en la resta, generalment, hi ha un cas, com per exemple en Alcosser, Balones, Beniarrés o L’Orxa.

Send this to a friend