L’arribada d’Ander Vitoria s’ajusta al perfil d’un 9 per al Collao

L'arribada d'Ander Vitoria s'ajusta al perfil d'un 9 per al Collao
Ander Vitoria amb la camiseta de l’Hércules.

L’Alcoyano podria anunciar en les pròximes hores la incorporació d’Ander Vitoria, que es convertiria així en el quart fitxatge en el mercat hivernal a una setmana del seu tancament.

Es tracta d’un davanter de 33 anys, que va ser una de les incorporacions estrela de l’Hèrcules el passat estiu després de fer 10 gols la passada temporada en la Cultural Lleonesa, però que no s’ha adaptat al Rico Pérez i es busca ara la seua eixida.

El basc s’adapta perfectament al ‘perfil Collao‘ i amb la seua incorporació l’Alcoyano pretén explotar la via de duples que amb Vicente Parras van funcionar molt bé com van ser Óscar Díaz-Pau Franch i Jona-Mourad, ara amb Raúl Alcaina i Ander Vitoria.

A excepció de Sant Andreu i Hèrcules, Ander Vitoria ha desenvolupat la totalitat de la seua carrera futbolística en equips del nord, amb dos pics al Barakaldo i el Logroñés, amb el qual va ascendir a Segona Divisió i va jugar en aquesta categoria.

L’arribada d’Ander Vitoria provocaria la marxa de Raúl Robles, que ja el diumenge en la Nova Creu Alta no va formar part de la convocatòria

Send this to a friend