L’artista alcoià Raül Llopis participa en l’exposició ‘Homenatge a Joaquín Sorolla’

Es pot visitar fins al 27 de novembre al Palau Comtal de Cocentaina

L'artista alcoià Raül Llopis participa
Una de les obres de Llopis que forma part de l’exposició.

L’artista alcoià Raül Llopis participa en l’exposició ‘Homenatge a Joaquín Sorolla’ en el X Espai de Sentiments de la Fira de Tots Sants a Cocentaina 2023. La mostra es pot visitar a la Sala d’Armes del Palau Comtal.

Un nombrós conglomerat d’artistes formen part d’aquesta exposició: Alfonso Ruíz, Ana García Pan, Anton Gudzykevych, Araceli Blasco Sempere, Aurora Valero, Borja Molina, Carme Jorques, Carolina Otero, Elena Giannadaki, Fuencisla Francés, Inma Ribelles, Jaume Chornet, Joan Ferri Sellés, Jocelyn Núñez, Maite Albors, Mari Carmen Valls Cerdá, Mariia Zhurykova, Moisès Gil, Nieves Soler Martínez, Núria Botella Pascual, Francisco Albaladejo, Pepa Reig, Raül Llopis i Palmer, Rebeca Corec, Roberto Català i Nàcher.

Per a l’edició s’ha elaborat un catàleg tant digital com físic, i recordar que la duració de l’exposició serà de l’1 de novembre fins al 27 del mateix mes.

Aquesta exposició està organitzada pel Col·lectiu d’Art local de Cocentaina, comissariada per Moisès Gil i compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Cocentaina i de la Universitat Politècnica de València.

2023 és l’Any Sorolla i per a les celebracions del centenari de la defunció del qual, probablement, és el seu pintor més il·lustre, el País Valencià concentra mostres de tota mena repartides pels seus museus i espais d’exposicions i com no podria ser d’una altra manera, el Col·lectiu d’Artistes Locals de Cocentaina s’uneix a aquesta llarga llista de propostes que homenatgen al pintor valencià.

Per això, enguany, un nombrós grup d’artistes de reconegut prestigi, al costat dels artistes locals, han volgut oferir les seues visions, interpretacions i revisions subjectives, sobre la base de les premisses i preceptes que, amb l’ús del color i la llum, Sorolla va plantar les bases de la pintura costumista.

Send this to a friend