L’ASJ programa cinc nits d’entradetes

El campionat de Cotos arranca demà amb la primera eliminatòria

L'ASJ programa cinc nits d'entradetes
Imatge d’arxiu d’una entradeta.

Amb l’arribada d’octubre han començat alguns dels actes programats des de l’Associació de Sant Jordi (ASJ) amb motiu del Mig Any. Hui mateix, el parc de la Glorieta ha albergat el 37 Concurs de Pintura Infantil a l’aire lliure ‘Silvestre Vilaplana Molina’ organitzat per l’entitat festera. S’ha aprofitat aquesta ocasió per a procedir al lliurament, també en la Glorieta, dels premis als guanyadors dels certàmens convocats al llarg de l’any passat, com ara el de pintura infantil, de dibuix i pintura o el literari.

El calendari de Mig Any segueix demà amb l’inici del campionat de Cotos, que tindrà lloc al pati del Museu Alcoià de la Festa (MAF), a partir de les 20’15 hores. Fent clic ací pot veure els aparellaments. El dimarts continuarà en marxa la primera eliminatòria, i el dijous es disputarà la segona ronda, de la qual eixiran les filaes que jugaran els quarts de final el dimecres 15 d’octubre. La semifinal està prevista per al dilluns 18 i la final per al dimecres 20. Totes les partides són en l’horari indicat prèviament.

També hi haurà una exposició en el MAF, ‘El temple, la seua història i cent anys viscuts’, que s’inaugurarà el dijous 21 a les 20 hores.

Abans, hi haurà una doble gala festera ‘Any i mig sense festa’, el divendres 15 i el dissabte 16. En la nit del divendres 15 començarà el calendari d’entradetes, que poden veure complet en la imatge de baix.

L'ASJ programa cinc nits d'entradetes

El dia gran del Mig Any, el del concurs d’olleta serà el dissabte 23 al parc de la Glorieta, mentre que el sainet programat en el Teatre Salesians serà els dies 29 i 30.

Finalment, la programació finalitzarà el diumenge 31 amb una missa a les 12 hores a l’església de Sant Jordi i a la vesprada, a les 17 hores, es recrearà al carrer un acte històric ja desaparegut i que està explicat en l’edició de El Nostre Ciutat del dissabte 2 d’octubre de 2021.

Aquesta programació s’ha donat a conéixer després que l’ASJ i l’Ajuntament d’Alcoi es reuniren recentment amb la conselleria de Sanitat i hagen rebut el vistiplau per a dur-los a terme després de sol·licitar l’autorització abans d’estiu.

Send this to a friend