L’Associació Cultural Samarita organitza el seu concurs de tapes festeres

Tindrà lloc els dissabtes 2 i 9 d'abril, a partir de les 12 hores

Concurs de tapes festeres
Lliurament de premis en l’última edició del concurs celebrada.

Després de dos anys sense festes de Moros i Cristians a causa de la Covid 19, les entitats tornen a preparar activitats i com és habitual cada abril, l’Associació Cultural Samarita organitza el seu concurs de tapes festeres, que arriba a la seua VI edició. Tindrà lloc els dissabtes 2 i 9 d’abril, a partir de les 12 hores.

“Enguany després de pandèmia ha sigut molt complicat el poder quadrar un gran nombre de seus festeres, ja que moltes filaes estan sense servei de restauració mentre unes altres tenen les dates repletes d’esdeveniments pels compromisos festers”, indiquen des de l’entitat.

El dissabte 2 d’abril prendran part les filaes Asturianos, Magenta i Miqueros, i a la setmana següent, el dia 9, serà el torn de Vascos, Navarros, Muntanyesos, Realistes, Mudéjares i Gusmans. El preu serà de 2€ per al ‘quinto’ i la tapa, i de 2,5€ per al plis-play amb la tapa.

Els premis, com en passades edicions, seran tres: un a la millor tapa de cada setmana, Premi Torrero i Bar Tropical, i l’especial del jurat porta, com a novetat, que estarà dedicat a partir d’enguany a Fernando Vicens, soci fundador de l’Associació i gran amant de la cuina: Premi especial del Jurat ’Fernando Vicens’.

Perquè tots els participants juguen en igualtat de condicions, hauran de realitzar una mateixa tapa obligada, que en aquesta edició serà les ‘albòndigues d’aladroc’. La intenció de l’Associació Cultural Samarita és intentar recuperar les diferents típiques tapes alcoianes cada any.

El guanyador d’aquest premi, a més del consegüent trofeu commemoratiu, podrà destinar 500 euros solidaris a l’entitat sense ànim de lucre de la ciutat que estime oportú, aportats per l’Associació Cultural Samarita i els seus patrocinadors: Ajuntament d’Alcoi, Licors Sinc, Mutua Levante, Café Barsel, Centro Comercial Alzamora, Associació de Sant Jordi, Seguros Mariola i Tadeo Rent a Car. Des de l’organització també volen “agrair l’esforç d’aquests restauradors, així com els que no han pogut participar per tindre ple el calendari, i que estem segurs que l’any que ve prendran part”.

Send this to a friend