L’atreviment va tindre un preu

El Patín Alcodiam va ser al Palau amb una clara consigna, no quedar-se amb el dubte d’haver pogut fer més, i aqueix atreviment va tindre un preu, portar-se un sac de gols, però almenys li va quedar la tranquil·litat d’haver donat fins a l’última gota de suor sobre la pista.

Els de Sergi Punset van plantejar un partit sense donar treva als d’Edu Castro, van buscar que la bola estiguera molt viva per a evitar que el Barça pensara el menys possible sobre la pista i no aflorara la qualitat de les seues individualitats. Tot va canviar quan els blaugrana van ajustar el seu defensa, van pujar la pressió i van ofegar les eixides de l’Alcodiam. Llavors van començar a obrir-se les diferències en el marcador i el partit es va convertir en una utopia per als de Sergi Punset, que bastant van tindre amb aguantar l’aiguat de gols en el tram final. Per al record quedarà l’excel·lent primer període de l’Alcodiam en el qual la seua valentia sí que va aconseguir veure’s reflectida en el marcador. Per moments el Barça no entenia res del que estava passant veient com el cuer se li pujava a les barbes i li igualava un 3-1 a favor.

Un Patín Alcodiam deslligat va tindre la descaradura i les gales suficients per a en tres minuts donar una bolcada al partit i igualar el marcador a tres.

És més, Joao Ramalho, que va completar el seu millor partit de la temporada, va tindre l’oportunitat de posar al seu equip per davant però no va encertar davant Egurrola, de la mateixa manera que a vint segons del descans al seu compatriota Renato Castanheira se li va fer de nit davant el veterà meta internacional.

El 4-4 hauria coronat una primera meitat per a emmarcar dels de Sergi Punset. Joao Ramalho es va encarregar de posar el 1-1 després de culminar un fulgurant contraatac, després Agustín Domínguez va fer el 3-2 després d’un precís tret llunyà i un minut després, Roc Llisà deixava el seu segell personal en una altra rematada des de lluny al qual res va poder fer un Egurrola tapat en aquesta acció. A 1.28 del descans, Guiri va detindre una falta directa a Pau Bargalló.

La segona part es va jugar amb el guió que va marcar el Barça amb els seus encerts i algunes relliscades dels de Sergi Punset que van contribuir a aplanar el camí. Els d’Edu Castro van eixir amb la lliçó apresa després del vist en el primer període i es van anar per l’Alcodiam, que es va veure acorralat per un rival amb les dents afilades.

Pablo Álvarez va obrir el festí, Roc Llisà va malgastar l’oportunitat de reduir diferències, però una altra pèrdua de bola la va aprofitar l’argentí per a fer el sisé. L’Alcodiam va tindre l’oportunitat de tornar a posar en un destret al Barça, però Agustín Domínguez no va ser capaç de batre a Sergi Fernández de penal i un minuts després, amb els d’Edu Castro en inferioritat, el canterà Álex Joseph s’estrenava com a golejador en l’OK Lliga en culminar un contraatac. Després d’aquest gol l’Alcodiam ja no va alçar cap.