L’empresa pública municipal comença a caminar

S'ha constituït l'assemblea per a començar a gestionar serveis directament

L'empresa pública municipal comença a caminar
La corporació va aprovar la setmana passada, per unanimitat, la constitució de la junta general d’aquesta empresa.

L’empresa pública de l’Ajuntament d’Alcoi, que va ser aprovada per majoria absoluta en el Ple del passat mes de febrer, ha fet un pas més en constituir-se la setmana passada la seua assemblea general. La corporació municipal, es va reunir dilluns passat i va aprovar, per unanimitat, la constitució de la junta general de la qual es denomina Empresa Municipal de Serveis d’Alcoi (EMSA).

També es va nomenar les persones membres del Consell d’Administració, que tindrà plenes facultats de direcció, gestió i execució respecte de l’empresa. La participació es correspon amb la representativitat en el Ple: Pel grup socialista, Toni Francés, Lorena Zamorano, Jordi Martínez i Vanessa Moltó; pel PP, Amalia Payá, Jordi Reig i Lliris García; Compromís Alcoi, Àlex Cerradelo; Vox, María Teresa Peidro; i Guanyar Alcoi, Sergi Rodríguez.

Així mateix, cal recordar que el president és l’alcalde i es va aprovar el nomenament de Cerradelo com a vicepresident. També van ser designats el secretari i vicesecretari en dues persones funcionàries de l’Ajuntament.

Es tracta d’un projecte en el qual el govern municipal treballa des de fa temps i que finalment es podrà posar en marxa després de complir els requisits legals necessaris per a la seua aprovació inicial. Un dels objectius és millorar en termes d’eficiència la prestació de determinats serveis que té atribuïts l’Ajuntament.

Aquesta empresa es posarà en marxa inicialment amb la gestió del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre i en un futur es pensa en la neteja d’edificis públics o el servei d’ajuda a domicili, entre altres.

Send this to a friend