Les Aules de la Gent Gran inicien el nou curs

Enguany compten amb 659 persones matriculades

Les Aules de la Gent Gran inicien
Acte de benvinguda en l’edifici universitari del Viaducte.

La regidoria de Gent Gran duu a terme un any més les aules culturals en les quals s’imparteixen modalitats com a gimnàstica, noves tecnologies, ioga, història o pintura, entre altres. En total hi ha 659 persones matriculades, 34 més que l’any passat, quan va haver-hi 625.

A més, cal destacar que 123 persones s’han inscrit per primera vegada. En total són 538 dones i 121 homes. Dilluns passat van començar les classes, pràcticament un mes abans que l’any passat. Enguany també va haver-hi una altra novetat, dijous passat, l’alcalde, Toni Francés, i la regidora de Gent Gran, Aroa Mira, van donar la benvinguda en el curs en un acte dut a terme en l’Edifici Viaducte del Campus d’Alcoi de la UPV.

La modalitat amb major nombre de participants és gimnàstica, amb 260. Li segueix ioga, amb 123, i balls de saló, on hi ha 117 persones. Pel que respecta a pintura, el número total és de 93 persones inscrites, de les quals 48 estaran en la classe del mestre Carlos *Merchán, i 45 en la de José Borrell. En informàtica hi ha un total de 79 persones inscrites, manualitats té 57 alumnes, història 46 i noves tecnologies 28.

Aquestes activitats que organitza la regidoria de Gent Gran per a la promoció de la cultura, els hàbits saludables, de la convivència, de l’aprenentatge permanent, de l’oci, etc., se sumen a aquelles que també realitzen per a la prevenció de la soledat no desitjada mitjançant un conveni amb Creu Roja, i aquelles altres que duien a terme els centres de majors de manera habitual abans de la pandèmia i que es van anar reprenent a mesura que es va autoritzar: cant coral, jocs de taula, defensa personal, vesprades de ball, etc.

Send this to a friend