Les obres de rehabilitació i asfaltat de l’Avinguda d’Andalusia i el carrer Escultor Ridaura comencen el 28 de març

Els treballs provocaran afeccions al trànsit i a la circulació d'autobusos

Les obres de rehabilitació i asfaltat
Es renovarà la capa de rodadura dels vials i la superfície del carril bici.

Els treballs del pla d’asfaltat i rehabilitació del carrer Escultor Ridaura i l’Avinguda d’Andalusia, en el barri de la Zona Nord d’Alcoi comencen el pròxim 28 de març i es prolongaran durant una setmana.

Les obres, adjudicades a l’empresa Guerola Áridos y Hormigones SL per 143.568,03 euros (IVA inclòs) consistiran en la renovació de la capa de rodadura dels vials, la renovació de la superfície del carril bici, així com la substitució de la senyalització horitzontal i vertical en tot l’àmbit de l’actuació.

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Jordi Martínez, explica que «aquestes obres donaran com a resultat una calçada unificada i uns serveis renovats i a elles se sumarà una altra intervenció pròximament en Santa Rosa. Tot açò ve donat per un increment en les partides de manteniment de la ciutat que s’han produït en el pressupost municipal».

Els treballs provocaran afeccions al trànsit i a la circulació d’autobusos que afectaran els carrers que són objecte de l’actuació i a les vies circumdants del dimarts 28 de març al divendres 31 de març.

 

Send this to a friend