Les reordenació del trànsit en la travessia permetria guanyar un 40% d’aparcament

S'ha començat a treballar amb els veïns per a dissenyar el traçat, que inclou carril bici des de Cervantes a l'avinguda València

Infografia que mostra la nova possible planificació en la travessia de la N-340.

Tal com avançava aquest periòdic la setmana passada, l’Ajuntament d’Alcoi té previst habilitar un nou carril bici al llarg de tota la travessia de la N-340 que connecta Cervantes amb l’accés nord de la ciutat. El projecte, a més, contempla una reordenació del trànsit en tota aquesta via, i entre les mesures s’inclouen canvis també en l’actual sistema d’aparcament, que passaria a ser en bateria segons el disseny inicial que es maneja, la qual cosa propiciaria un augment del nombre de places de fins a un 40%.

Ple dimecres que ve
Recordar que la setmana passada s’anunciava també que després de molts anys reivindicant aquesta qüestió, el Ministeri ha autoritzat la cessió de la travessia de la carretera nacional al seu pas per Alcoi, que serà assumida per l’Ajuntament, i això obri noves possibilitats a l’hora d’escometre canvis en el trànsit i de dur a terme projectes com el que es planteja de cara a ampliar l’eix ciclista del qual disposa la ciutat.

Precisament dimecres que ve 24 de març hi ha convocat un Ple municipal extraordinari per a aprovar la transferència de la titularitat de la travessia entre el Ministeri i el Consistori alcoià.

Reunió amb veïns afectats
Indicar, finalment, que dilluns passat va tindre lloc una reunió telemàtica entre l’Ajuntament i representants de les associacions de veïns de Santa Rosa, Eixample i Zona Nord, que són els barris per on discorreria el nou carril bici. L’objectiu és fer-los partícips de la iniciativa.

Send this to a friend