L’Escola d’Idiomes encara el nou curs amb una oferta consolidada

Encara hi ha places disponibles en tots els idiomes i nivells

L'Escola d'Idiomes encara el nou curs

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi ultima els preparatius de cara a l’inici del nou curs acadèmic, que en aquests ensenyaments donarà inici a partir del pròxim 25 de setembre. El centre es troba immers en aquests moments en el segon període d’admissió, que començarà el dia 15 una vegada superada la fase extraordinària d’exàmens, que s’estan duent a terme en aquests dies.

Encara hi ha places disponibles en tots els idiomes i nivells. Recordar que són cinc els idiomes que s’imparteixen: anglés, francés, alemany, valencià i italià, que es va incorporar com a novetat l’any passat.

Aquest curs, com és lògic, s’impartiran nivells superiors d’italià, perquè els alumnes puguen continuar amb els estudis que van iniciar l’any passat en aquest idioma. D’altra banda, l’Escola amplia la seua oferta en valencià, amb la posada en marxa de grups en horari de demà.

La directora del centre, Alma Blasco, explica que, amb això, es busca atendre les necessitats dels diferents perfils de l’alumnat, que és molt divers: menors estudiants, joves universitaris, persones treballadores, etcètera.

Cal indicar que al juliol ja va haver-hi un primer període d’admissió i són al voltant de 700 els alumnes matriculats fins hui. Si bé encara hi ha vacants, es preveu incrementar la xifra d’alumnes respecte al curs passat.

Send this to a friend