L’hospital Verge dels Lliris s’encamina cap a la normalitat

Hi ha 7 persones ingressades entre planta i UCI i la incidència continua baixant en tota la zona

El PP reclama més anestesistes a l'hospital
Hospital Verge dels Lliris | Arxiu

La tornada a la normalitat quant als serveis i el funcionament de l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi cada vegada està més a prop, ja que des de fa diverses setmanes les hospitalitzacions van començar a disminuir després de viure moments molt crítics, arribant al punt de reconvertir una cafeteria en una zona per a pacients Covid. Així ho han confirmat fonts del departament de Salut d’Alcoi, que indiquen que a dia d’ahir havien 4 persones ingressades en planta per Covid-19 i 3 en UCI, que es troben allí per les conseqüències del nou coronavirus, ja que fa setmanes que les PCR són negatives.

D’eixa manera, l’hospital continua encaminant el seu retorn a la normalitat, i tan sols hi ha una planta destinada als pacients de Covid-19, en la qual dels 22 llits disponibles, només hi ha 4 ocupades.

Quant a les intervencions quirúrgiques, també s’està tractant de reprendre el ritme habitual, alguna cosa que facilita el fet d’haver recuperat la zona de reanimació, que durant un període de temps, es va haver de destinar a altres atencions.

Respecte a les consultes, les mateixes fonts assenyalen que moltes s’estan mantenint per telèfon perquè la gent es desplace el menys possible, encara que detallen que l’objectiu és que cada vegada hi haja més consultes presencials.

D’altra banda, des del departament indiquen que en les residències de majors, a dia d’ahir no havien casos de Covid-19, i que en la gran majoria d’elles Salut Pública havia donat el brot per tancat, i que en les quals falten, simplement s’està a l’espera de rebre la documentació requerida.

Send this to a friend