Lliurament de les noves distincions de qualitat turística Sicted

Casa Timoteo i Casa Severina són les dues empreses que s'han incorporat a un llistat format per 20 negocis locals

Lliurament de les noves distincions de qualitat turística Sicted
Alguns dels establiments reconeguts amb aquest títol van recollir el diploma acreditatiu

El saló de Plens ha acollit l’acte de lliurament de les distincions de qualitat turística Sicted a les empreses reconegudes amb aquest segell. En el mateix van intervindre la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, la representant de la Cambra de Comerç, Indira Amaya i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Casa Timoteo i Casa Severina són les dues empreses que s’han incorporat a un llistat format per 20 negocis locals distingits amb aquest títol: Muboma, MAF, Masia El Bri (hotel i restaurant), Tourist Info, Explora, Teatre Calderón, Parc Natural de la Font Roja, Refugi de Cervantes, Jorge Pérez Tomás (taxista), Restaurant i Hostal Savoy, Masia La Safranera (hotel i restaurant), Equitació Perruca, Opció Jove, Toni Miranda, Restaurant Brasil, Alcoitur Viatges, Hotel Reconquesta, Spainrider, Sercotel Ciutat d’Alcoi i Art 23.

L’any 2013 l’Ajuntament d’Alcoi va signar la seua adhesió al SICTED (Sistema integral de Qualitat Turística espanyola en destins), sent ens gestor de les 31 empreses que actualment formen part d’ell. El sistema pretén elevar els estàndards de qualitat oferida per tots els agents que intervenen en el procés del consum turístic a la ciutat.

Send this to a friend