L’Olleta del Mig Any i les entradetes canvien d’horari

El concurs pansa a celebrar-se al migdia

les entradetes canvien d'horari
Ambient en la Glorieta durant un Mig Any. ARXIU

Finalment, tal com avançava aquest periòdic el mes de juliol passat, el tradicional Concurs d’Olleta del Mig Any, que enguany tindrà lloc el 21 d’octubre, passarà a celebrar-se al migdia i això farà que les entradetes comencen a les 18 hores. A més, la presentació de càrrecs s’avança una setmana, és a dir, al dissabte 14 d’octubre.

Segons ha informat l’Associació de Sant Jordi, ha sigut a proposta de les filaes Aragonesos i Benimerins, que s’han aprovat aquests canvis. Els primers trons han secundat la proposta amb 16 vots a favor, 10 en contra i dues abstencions (dues filaes no es van pronunciar).

D’aquesta manera, el popular Concurs d’Olleta es lliurarà a les 14 hores al parc de la Glorieta i les entradetes posteriors –en les quals participen enguany 27 de les 28 filaes– començaran a les 18 hores des de la Font Redona i des del Parterre.

En aquest aspecte, l’Associació de Sant Jordi sol·licita a les filaes que complisquen de manera rigorosa els horaris marcats per al gaudi de tots els festers públic en general i visitants.

Send this to a friend