Maia Llácer i Laura Casabuena fan història per a l’artística alcoiana

Van participar en el Training Camp que va organitzar la Federació Espanyola

Maia Llácer i Laura Casabuena van aconseguir fer història per a l’esport de la nostra ciutat, ja que per primera vegada dues gimnastes alcoianes van formar part de la mateixa convocatòria de la Selecció Espanyola sènior. Va ocórrer la setmana passada, quan ambdues van participar en el Training Camp que va organitzar la Federació Espanyola en el Centre de Tecnificació Illes Balears de Palma.

Van ser tres dies intensos en els quals les dues gimnastes de la nostra ciutat van formar part de la convocatòria de l’equip sènior al costat d’Irene Ros, Emma Fernández i Lorena Medina. Entre el dimarts i el dimecres es van realitzar tres sessions d’entrenament dirigides per la seleccionadora Lucía Guisat. El Training Camp va culminar el dijous al matí amb una competició amistosa amb Israel com a rival. La trobada va ser guanyada per la Selecció Espanyola.

Aquests tres dies han tingut com a objectiu principal la preparació de l’Europeu que es disputarà a Munic la segona setmana del mes d’agost. En el cas de Maia Llácer ha suposat el seu retorn a la selecció espanyola després de la lesió al peu i posterior operació, però per a Laura Casabuena ha significat la seua estrena en una convocatòria de l’equip nacional.

Send this to a friend