Més de 500 joves en la Setmana de la Joventut

Més de 500 joves han participat a les principals activitats que la Setmana de la Joventut de Cocentaina els oferia amb l’obtectiu d’informar a la joventut de les diferents opcions formatives al seu abast o com millorar la seua recerca d’ocupació.

Les quasi trenta entitats presents a la Fira de la Joventut van rebre la visita de nombrosos joves que, be amb una visita organitzada amb el seu centre educatiu o be per lliure, es van informar dels plans d’estudi de les universitats o cicles formatius de formació professional. A més, associacions, sindicats i diverses entitats més els van oferir les seues propostes i informació.
D’altra banda, els tallers d’orientació laboral programats, Personal Branding i Treballar a Europa, facilitaren als participants tècniques i informació de cara a la seua incorporació al món laboral.

La solidaritat també ha estat present entre els joves amb aquesta Setmana de la Joventut. Més de 600 € i 300 quilos d’aliments han estat arreplegats amb destinació a diferents projectes solidaris.

Per a Saül Botella, Regidor de Joventut “La valoració inicial és possitiva. Hem aconseguit arribar als joves amb la major part de les propostes que els hem fet i ara és hora de fer valoracions i veure quines activitats no han cobert les expectatives i per què. En aquesta Setmana de la Joventut els joves ens han demostrat una vegada més que si els preocupa la seua formació i ocupació, és per això que aquests temes són els que definiran principalment les nostres línies de programació futures. Des de ja mateix estem treballant amb noves activitats per als joves de Cocentaina”.

Send this to a friend