Miguel Ángel Grau estarà al capdavant de la Nova de Banyeres

És considerat com un dels directors més destacats de la Comunitat

Miguel Ángel Grau estarà al capdavant de la Nova de Banyeres
Miguel Ángel Grau amb la presidenta de la banda, Mª Teresa Ferre.

Les últimes setmanes han sigut especialment intenses per a l’Agrupació Musical la Nova de Banyeres. Miguel Ángel Grau Martínez ha substituït a Antonio Lillo, qui ha romàs al capdavant de la institució durant els últims quinze anys.

Grau, originari de Xàtiva, compartirà la direcció de la Nova amb les bandes de l’Associació Artístic-Musical d’Oliva i de la Societat Lírica i Musical de Benissa, havent-ho dirigit també amb anterioritat a les bandes de la Unió Musical d’Aielo, Ateneu Musical de Rafelguaraf, Unió Musical de Muro, Unió Musical d’Albaida l’Aranya i la Unió Musical d’Ondara.

El nou director també va estar al capdavant de la Banda Jove de La Nova de Xàtiva, de la Unió Musical d’Alcudia de Crespins. Així mateix va ser nominat en una ocasió com un dels directors més destacats de la Comunitat Valenciana per a obtindre el Premi Euterpe.

Grau dirigirà el seu primer concert al capdavant de la banda amb motiu del concert de Santa Cecilia, actuació en la qual també es retrà homenatge a Antonio Lillo.

Send this to a friend