Mor als 72 anys l’activista social i polític Pep Fuster

Va ser president del Club Unesco, secretari del grup municipal d'EU-L'Entesa i membre d'Avançar i Iniciativa Pública per l'Aigua, entre altres entitats cíviques

Mor als 72 anys l'activista social
Foto de Guanyar Alcoi.

Alcoi es queda hui una mica més orfe de persones que lluiten per millorar la nostra societat. I és que ha mort de manera sobtada l’activista social i polític Pep Fuster, als 72 anys d’edat. Pare de dos fills i casat amb l’ex regidora d’EU-L’Entesa Melines García, Fuster ha mort a conseqüència d’una infecció sobrevinguda fa a penes uns dies.

Fuster va compartir amb la seua companya el seu activisme polític amb la formació d’esquerres, de la qual va ser secretari de grup al costat de l’edil Paco Agulló, així com també la seua labor cultural al capdavant del Club d’Amics de la Unesco, ocupant el càrrec de president durant 11 anys. En l’apartat cultural, també va realitzar una mostra fotogràfica en homenatge a Ovidi Montllor, l’any 2013.

Mentrestant, en l’àmbit social, en els últims anys ha format part activa d’entitats cíviques com Avançar (l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional d’Alcoi), Iniciativa Pública per l’Aigua, així com la Colla Ecologista La Carrasca, el Col·lectiu 8 de Març i també del moviment veïnal.

Segons informa Radio Alcoy, la capella estarà instal·lada només aquest divendres 12 d’agost a la sala número 3 del Tanatori d’Alcoi, al carrer Sant Vicent, 14; i l’acte de comiat tindrà lloc el mateix divendres, a les 19 hores, a la Sala Multiusos del Cementeri Municipal d’Alcoi.

Send this to a friend