Muro ja gaudeix de nou de la Fireta

Aquest matí s'ha dut a terme l'acte inaugural i per davant tot un cap de setmana d'oferta comercial i gastronòmica

Muro ja gaudeix de nou
Un moment de la inauguració de la Fireta, aquest dissabte. RAY MARTÍNEZ

Muro ja s’ha endinsat en la Fireta de Sant Antoni d’aquest 2022, una edició que és especial i molt esperada pels veïns, ja que suposa de nou el retorn del certamen després d’un any d’absència a causa de la pandèmia, a més de que l’última edició, la de 2020, es va viure a mig gas per la irrupció del temporal Gloria. Aquest matí de dissabte ha tingut lloc la inauguració d’aquesta cita comercial i gastronòmica, que transcorrerà fins a demà de vesprada amb nombroses activitats complementàries.

Tall de la cinta inaugural. RAY MARTÍNEZ
El ballet de Mapi Moltó a l’entrada de la plaça Matzem. RAY MARTÍNEZ

Enguany els representants de la Casa de la Beneficència han sigut els encarregats de tallar la cinta, per a rendir així un homenatge especial als majors del poble. Al mateix temps, s’ha dut a terme l’acostumat reconeixement al negoci familiar amb més tradició, en aquest cas, Regalos Daniel. A continuació, i després de la interpretació de l’himne del Tio Pep i el ballet de Mapi Moltó, ha hagut l’habitual recorregut inaugural a càrrec de les autoritats municipals, amb l’alcalde Gabriel Tomàs al capdavant, i diferents representants polítics convidats, entre els quals destaca la diputada nacional Patri Blanquer.

L’alcalde s’ha congratulat de poder celebrar de nou aquesta cita anual, a l’igual que ha cridat a la responsabilitat de la ciutadania, convidant a tots a gaudir de l’àmplia oferta aquest cap de setmana. Per la seua banda, la regidora de Turisme, Aida Martínez, ha destacat la “il·lusió” amb que ha tornat la Fireta, mentre que l’edil de Cultura, Xelo Cascant, ha remarcat l’emotivitat de l’acte d’inauguració.

En aquesta edició la Fireta de Sant Antoni de Muro reuneix prop d’un centenar d’expositors al carrer, repartits per àrees temàtiques com el mercat dedieval pel barri antic, la gastronomia en la plaça Matzem, els joguets i els articles varis pels carrers que circumden el nucli històri; els animals al parc del Batà o les actuacions, per a tota la família, en la plaça Palacio.

EN AQUEST ENLLAÇ ES POT CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ COMPLETA http://www.vilademuro.net/wp-content/uploads/2021/12/PROGRAMACIO-FIRETA-SANT-ANTONI.pdf

Send this to a friend