Muro preveu la participació d’unes 4.000 persones en la seua desfilada

Es repeteix l'itinerari estrenat en l'última edició, per la carretera, on s'han habilitat 800 butaques gratuïtes per al públic

Participació de 4.000 persones a Muro
Un dels grups participants en l’última edició, en 2020. ARXIU

Hui dissabte acaba el compte arrere per a Muro, que després del parèntesi de l’any passat per la pandèmia, torna a traure al carrer el seu Carnestoltes, sent la primera gran desfilada de la comarca després d’haver superat la crisi sanitària. L’Ajuntament espera un gran èxit de públic, ja que l’altre gran referent dels carnestoltes de la zona, Pego, ha ajornat la seua celebració per a més endavant.

La desfilada partirà a les 19 hores i discorrerà de nou per la carretera, amb el mateix itinerari estrenat fa dos anys, quan va poder celebrar-se per última vegada, a les portes quasi d’irrompre la Covid. Recorrerà les avingudes País Valencià i València fins a concloure en el Matzem després de travessar el carrer Josep Bono.

Fins a mitjan aquesta setmana s’havien inscrit prop d’una vintena de carrosses per a unir-se a la desfilada, en el qual preveuen la participació d’unes 4.000 persones. Entre les novetats es troba la incorporació de graderies al llarg del trajecte, en les quals s’han disposat un total de 800 butaques gratuïtes perquè el públic puga contemplar el pas dels participants.

Des de l’Ajuntament de Muro es recomana l’ús de la mascareta entre les persones que prenguen part en la desfilada, ja que les noves normes fetes públiques aquesta setmana per la Generalitat no són concloents en el cas d’un acte d’aquestes característiques, però atés que s’espera una gran participació, seria aconsellable portar protecció. El mateix entre els espectadors, ja que s’esperen aglomeracions de públic.

També s’ha reforçat l’oferta d’oci per a aquesta nit i “hi haurà dos escenaris perquè ningú al poble es quede sense festa. En la plaça del Matzem la carpa oferirà música amb èxits actuals i reggaeton, mentre que al parc del Batà es podrà escoltar pop de les últimes dècades i patxanga”, avançava fa unes setmanes el regidor de Festes de l’Ajuntament de Muro, Ángel Mollá.

Des del consistori murer es mostren, a més, molt satisfets del retorn d’aquest acte, que en els últims anys ha anat guanyant en popularitat fins a convertir-se en un referent no sols de la comarca, sinó també per a molts municipis de l’entorn.

Send this to a friend