Nou projecte d’acció social de Unión Alcoyana

'El Agente Solidario' fa costat a un total de 16 entitats

Nou projecte d'acció social de Unión Alcoyana
Lliurament d’un dels xecs solidaris de Unión Alcoyana

Unión Alcoyana ha posat en marxa un nou projecte de caràcter social. Es tracta de “El Agente Solidario”, un programa de suport directe a entitats de caràcter social que treballen per a ajudar als altres, a la Comunitat Valenciana i Múrcia.

Un dels aspectes més destacables és que ha sigut la pròpia xarxa de mediadors de l’asseguradora, l’encarregada de triar quins col·lectius rebrien aquestes ajudes. Són els propis mediadors els que estan en contacte directe amb els veïns de la seua localitat i coneixen de primera mà les seues necessitats. Una iniciativa que ha tingut gran acceptació per part de la xarxa i que els fa sentir-se partícips de l’ajuda prestada.

La convocatòria va tindre un important acolliment, ja que es van presentar multitud d’iniciatives socials, de diferent varietat, abast i destinataris. Després d’un procés de recepció i valoració de les sol·licituds aportades per la mediació on es prevalia el valor social de les entitats i la seua adequació a les bases de la convocatòria, han sigut triats 16 projectes que han rebut en total, 10.400 euros. Els propis mediadors han sigut els encarregats d’entregar el xec a les entitats benèfiques, en nom de Unión Alcoyana.

Els projectes beneficiats, han sigut els següents:
– Asociación Grupo Abril. Projecte: Ajuda en situació extrema per pandèmia Covid 19 – 2021. Mediador: Gaspar Amat Llamas. Elda (Alacant)
– Asociación de Padres y Amigos de Niños y Adolescentes Sordos de Aspe y provincia. Projecte: Adequació d’espais per a un CAT. Mediador: Miguel Ángel Martínez Galvañ. Aspe.
-Asociación Comarcal de Personas con Discapacidad Intelectual. Projecte d’estimulació cognitiva. Mediador: Salvador Montalbán Soriano. Ibi.
-Cáritas Parroquia Virgen del Consuelo. Mediador: Caragol Altea S.L. Altea.
-Asociación Benéfica Cometas y Sonrisas. Projecte: Integració Social de xiquets en risc d’exclusió social. Mediador: Mar Fuster Toledo. Alacant.
-Parroquia San Pedro Apóstol. Mediador: Ángel Andrés Castelló. Agost.
-Casa de ancianos de las hermanitas de los pobres. Projecte: Cuidar de majors sense recursos. Mediador: Zayca Cartagena S.L. Cartagena.
-Cáritas Diócesis de Cartagena. Mediador: Juan Castillo Guillén. Pla de Bruges.
-Asociación Desarrollo Sociosanitario Tabarca. Mediador: Valls Mediadors Agència Vinculada S.L. Alacant.
-Parroquia Nuestra Asunción Cáritas. Mediador: Concepció Bàrbara Nicolau. Xixona.
-Asociación de Padres de Niños con Cáncer de la Comunidad Valenciana (ASPANION). Mediador: Soledad Sánchez Cascales. Alacant.
-ONG Alimentos Solidarios Torrevieja. Mediador: María José Sáez Martínez. Torrevieja.
– Cáritas Diocesana Orihuela-Alicante. Mediador: Vicente Baldó Pérez. Alacant.
– Vega Baja Acoge. Projecte: Atenció a persones migrants i refugiats. Mediador: María Martínez Martínez. Orihuela.
-Cáritas Alberic. Mediador: Salvadora Cuenca Benavent. Alberic.
16. Creu Roja. Mediador: Sansaloni i Moltó S.L. Tavernes de la Valldigna.

Per a Unión Alcoyana, no ha resultat fàcil triar les entitats que finalment serien les seleccionades. Han quedat en el camí moltes altres d’indubtable calat i encomiable labor social en la tasca que, dia a dia, exerceixen.

Send this to a friend