Nova campanya sobre la necessitat de mantindre les mesures enfront del coronavirus

El departament de salut d'Alcoi es manté en risc baix

Campanya de mesures enfront del coronavirus
Sanitat incideix en l’ús recomanat de la mascareta. ARXIU

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat que en els pròxims dies es llançarà una campanya per a conscienciar a la població sobre la importància de mantindre les mesures de seguretat i de protecció enfront del coronavirus. Segons ha indicat Barceló «es tracta d’una campanya per a recordar la necessitat de continuar protegint-nos davant unes dates de retrobaments, compres i celebracions» i ha ressaltat que «no podem baixar la guàrdia».

En aquest sentit, Barceló ha assenyalat que «la pandèmia segueix. La incidència del virus està augmentant en les últimes setmanes de manera constant i frenar-la depén de tots nosaltres». Per això, ha insistit en la importància de mantindre les mesures de protecció «distancia, mascareta, llavat de mans i ventilació», ha ressaltat la titular de Sanitat.

La consellera ha posat l’accent en la importància de complir amb les mesures de protecció, principalment en determinats ambients, com en celebracions, espais tancats, aglomeracions o carrers concorreguts, ja que són ambients de risc en els quals l’ús de la màscara és fonamental. «No ens podem relaxar. Sóc conscient que portem més d’any i mig convivint amb el virus, però hem de continuar sent responsables» ha manifestat Barceló.

Respecte a la incidència en el departament de salut d’Alcoi, en aquests moments es manté en una taxa de 32,91 per cada 100.000 habitants –en descens respecte a la setmana passada–, amb un total de 45 casos actius en els últims 14 dies. Això significa que la zona continua trobant-se en risc baix.

Send this to a friend