Nova pujada de positius i d’actius de Covid en l’àrea de Salut

La zona se situa en risc baix amb una incidència de 27,79

Alcoi registra dues noves morts per Covid-19
Alcoi està en risc extrem amb una incidència de 867 casos per cada 100.000 habitants. | ARXIU

La conselleria de Sanitat ha notificat en l’actualització de hui una nova pujada de positius i de casos actius de Covid-19 en l’àrea de Salut d’Alcoi, que situen a la zona en risc baix amb una incidència de 27,79 casos per cada 100.000 habitants.

El departament de Salut es trobava en la nova normalitat des de feia més d’un mes. L’última vegada que va ser considerada com a zona de risc baix per Covid va ser a la fi del mes d’abril, amb una incidència de 25,54, des d’aqueix moment les dades han sigut inferiors als actuals.

S’han comptabilitzat 17 nous positius i un total de 13.503 des que va començar la crisi sanitària i també 8 actius més, per la qual cosa ara mateix hi ha 38 casos actius de Covid en l’àrea de Salut. Aquestes dades se sumen als 34 casos més que va haver-hi al llarg de la setmana passada –5 el dimarts i 29 el divendres– i els 14 actius –2 el dimarts i 12 el divendres– que es van notificar també en dues actualitzacions anteriors.

DADES PER LOCALITATS
Actualment hi ha 8 municipis del departament en els quals hi ha actius de Covid-19. Alcoi, amb una incidència de 35,38 i 21 casos actius –increment de 4 casos en 4 dies–, és la localitat amb més actius.

A Ibi hi ha 6 actius, és a dir, un més i s’han detectat 4 casos nous. A Castalla també ha augmentat en un els actius, amb un total de 4 i s’han notificat 2 positius més. A Cocentaina i a Millena hi ha 2 actius respectivament i també en cadascun d’aquests municipis s’ha detectat un cas més.

D’altra banda, a Banyeres ha baixat a un sol cas actiu i no s’han comptabilitzat més positius. A Beniarrés i a Muro torna a haver-hi presència de Covid, amb un cas actiu respectivament.

SENSE NOVES DEFUNCIONS
De moment, segueixen sense registrar-se més defuncions, l’últim es va produir a la fi del mes de març, i la xifra total és de 416 morts en tot el departament des que va començar la pandèmia.

Send this to a friend