Noves visites guiades al castell de Cocentaina els caps de setmana

La iniciativa arriba després del bon acolliment de l'obertura de la fortalesa durant l'estiu

Noves visites guiades al castell de Cocentaina els caps de setmana
El castell ha obert les seues portes tots els caps de setmana d’estiu.

El bon acolliment que ha tingut l’obertura del Castell de Cocentaina durant els mesos d’estiu ha portat a l’Ajuntament de la Vila Comtal a programar visites guiades per als caps de setmana de setembre. Les mateixes van començar el passat cap de setmana i tindran continuïtat els dies 9 i 10, 16 i 17 i fins i tot 23 i 24 d’aquest mes. En aquesta ocasió s’han programat dos torns per a la visita guiada i el primer començarà a les deu i mitja del matí mentre que el segon arrancarà just una hora després tal com han informat des del mateix consistori contestà. Els interessats a participar en aquestes visites han de fer inscripció prèvia a través dels números de telèfon 649 53 96 65 o 96 559 01 59.

També hi ha possibilitat de sumar-se a la ruta acudint a la fortalesa fins a deu minuts abans de començar l’activitat “des de l’equip de govern de Cocentaina posem en valor el nostre patrimoni a través d’aquestes visites guiades i garantint que els caps de setmana estiga obert es castell. Continuem oferint els nostres monuments als visitants perquè vengen a Cocentaina i coneguen el nostre poble”, detallava el regidor de Turisme, Paco Payà.

Més enllà de les visites guiades, es castell seguirà obert els caps de setmana del que resta de l’estiu, però amb un canvi d’horari ja que es podrà visitar l’històric edifici des de les deu del matí i fins a la una del migdia.

Send this to a friend