Obres per a adequar els accessos a l’estació de tren

Los trabajos, adjudicados ya a una empresa mediante concurso, tienen un plazo de ejecución de tres meses.

Obres per a adequar els accessos a l'estació de tren
Espai en el qual es faran les obres, en la Zona Nord.

En la primera quinzena de juny està previst que arranquen les obres d’adequació i millora dels serveis existents en l’àmbit de l’estació ferroviària d’Alcoi, en la confluència entre l’avinguda Tirant lo Blanc i el carrer Primer de Maig. La intervenció forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI-Alcoidemà) cofinançada al 50% per la Unió Europea i suposarà una inversió total d’una mica més de 215.000 euros.
El projecte ha sigut redactat per l’arquitecte Pau Briet García i la superfície total de l’àmbit d’actuació és de quasi 4.000 metres quadrats. Els treballs, adjudicats ja a una empresa mitjançant concurs, tenen un termini d’execució de tres mesos.
Segons explica la regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, “es tracta d’una intervenció senzilla però necessària per a dotar a l’entorn de l’estació d’un caràcter urbà i ordenat, així com per a resoldre alguns problemes funcionals com l’accés per als vianants a l’estació o l’eixida i entrada de vehicles des de l’aparcament, que actualment és bastant deficient”.

Send this to a friend