Obres per a millorar la seguretat dels vianants al carrer Isabel II

És una de les propostes seleccionades en els Pressupostos Participatius

Obres per a millorar la seguretat dels vianants al carrer Isabel II
Les obres han començat aquesta mateixa setmana. | S. G. B.

El dilluns van començar les obres per a la millora de l’itinerari de vianants al carrer Isabel II, en el barri de Santa Rosa. Aquesta actuació sorgeix d’una de les propostes seleccionades en la Campanya Pressupostos Participatius 2021 de l’Ajuntament d’Alcoi i ve a millorar la seguretat en aquesta zona de gran afluència de persones, degut entre altres factors a la proximitat del col·legi Santa Ana.

L’empresa Kubica Obras i Asfaltos, SL serà l’encarregada de dur a terme aquesta actuació sobre una de les bandes de vianants, que actualment no està pavimentada i que requereix d’aquesta millora. Es preveu que el termini d’execució siga de quatre setmanes aproximadament, amb la qual cosa els treballs estarien finalitzats a principis de setembre.

REPARACIÓ LLAMBORDES PLAÇA ESPANYA
També aquesta setmana han arrancat les obres per a reparar les llambordes afonades en la confluència de la Plaça d’Espanya amb el carrer Gonçal Barrachina. L’actuació consisteix a demolir les zones afonades per a la seua posterior recol·locació. S’ha començat de nit, una veus que ha passat l’últim autobús urbà.

La previsió és que les obres es prolonguen durant una setmana i estan afectant el trànsit durant l’horari en el qual s’estiga treballant, que és a la nit. D’aquesta manera, durant aquestes nits l’accés al Viaducte des de la plaça Espanya s’ha desviat pels carrers Sant Nicolau, La Cordeta i Casablanca.

Send this to a friend