Óscar Sempere participa en la inauguració del Benidorm Fest

El músic de Banyeres, candidat a dirigir la Unió Musical de Benidorm

Óscar Sempere participa en la inauguració del Benidorm Fest
Óscar Sempere ha començat a dirigir la Unió Musical de Benidorm.

El músic, director i compositor de Banyeres de Mariola, Óscar Sempere Francés, és un dels possibles directors que es perfilen per a dirigir la banda de la Unió Musical de Benidorm.

El banyerense, que afronta aquest repte amb gran il·lusió, va referir que es farà càrrec de la banda fins a Setmana Santa, rellevant al primer candidat que ha ocupat aquest lloc en el període setembre-desembre. Després d’ell, un tercer serà l’últim a provar. Finalitzat el període de roda de directors es formalitzarà una reunió consultiva amb els músics i seran aquests els qui decidiran, de manera democràtica, qui finalment es farà càrrec de la direcció de la banda.

UN DELS SEUS PRIMERS DESAFIAMENTS
Un dels primers desafiaments que haurà d’afrontar serà dirigir la banda en la inauguració del Benidorm Fest. Serà aquesta nit, sobre l’escenari del Benidorm Palace, a partir de les 21’30 hores i retransmés per Televisió Espanyola. El programa comptarà amb la interpretació, per la banda, d’un popurri del Festival de la Cançó, i la participació de Carlos Higes, representant espanyol en Eurovisió Júnior 2022 i de la cantant Rosa López.

Send this to a friend