Pablo de Gracia, nou vicepresident del Consell de Cambres de Comerç

La sessió constitutiva va renovar al seu president José Vicente Morata

Pablo de Gracia, nou vicepresident del Consell de Cambres de Comerç
Membres del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, al costat de Rafa Climent.

El Consell de Cambres de Comerç ha renovat els seus òrgans de govern. José Vicente Morata ha sigut reelegit com a president i Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi serà el nou vicepresident segon del comité executiu. A aquesta jornada també han assistit el conseller d’Economia, Rafa Climent, i la Directora General de Comerç, Artesania i Consum Rosana Seguí.

En aquest esdeveniment s’han ressaltat diferents aspectes relacionats amb la reindustrialització, la millora de la competitivitat de les empreses industrials i comerços mitjançant la digitalització i la innovació, o les noves necessitats del mercat laboral.

També s’han assenyalat els principals perills als quals s’enfronta l’economia, com l’alta inflació, els costos energètics o la guerra amb Ucraïna. Climent ha volgut ressaltar “el paper de les cambres per a fomentar la sostenibilitat, l’eficiència energètica i l’economia sostenible en l’acció empresarial, així com donar visibilitat per a aquelles empreses que són pioneres en desenvolupament sostenible”. Per tot això, ha oferit la col·laboració estreta de la Conselleria d’Economia Sostenible.

Send this to a friend