Pablo Pérez penja les botes

Pablo Pérez penja les botes
Pablo Pérez, s’abraça a un company després de marcar un gol.

Pablo Pérez s’ha vist obligat a penjar les botes. Qui ha sigut un dels millors jugadors de futbol sala que ha donat la nostra ciutat, ha de tancar una etapa i deixar la pràctica esportiva als seus 27 anys. La causa, una lesió en el maluc que portava temps donant-li molts problemes i fent-li jugar amb dolor, la qual cosa el van obligar principi de temporada a demanar consell mèdic. Existia la possibilitat de passar pel quiròfan però l’operació no garantia la seua recuperació absoluta.

Aquesta és la raó per la qual Pablo Pérez, més conegut per Pablito, haja optat per dir prou: “Estan sent dies difícils, però el meu benestar és el primer i davant això no hi ha discussió possible, per molt mal que em sàpia. Qui em coneix sap que el futbol sala ha sigut la meua vida. He sigut molt feliç, em fa mal en l’ànima prendre aquesta decisió, però és millor apartar-me a temps que després lamentar-me”, ha assegurat el 10 del Ye Faky.

Va debutar amb 18 anys en l’Unió Alcoiana FS i fa cinc temporades va decidir embarcar-se en l’aventura d’ascendir al Ye Faky FS a la Segona B, objectiu que va aconseguir fa dues temporades. Ha sigut màxim golejador de la Tercera Divisió i amb la Filà Croats va aconseguir tres títols en quatre participacions. Molts li sobrenomenaven “El Mag” per les diableries que era capaç de fer dins d’una pista de futbol sala.

Send this to a friend