Pepco, la nova botiga del Centre Comercial Alzamora

És una multinacional polonesa especialitzada en moda, calçat, accessoris i articles per a la llar

Pepco, la nova botiga del Centre Comercial Alzamora
La inauguració de la nova botiga va generar molta expectació. | CENTRE COMERCIAL ALZAMORA

Aquesta setmana ha obert les seues portes una nova botiga en el Centre Comercial Alzamora.

Es tracta de Pepco, una multinacional polonesa especialitzada en moda, calçat i accessoris per a home, dona i xiquets i articles per a la llar.

És la primera botiga d’aquesta cadena a Alcoi, i compta amb 900 metres quadrats en la primera planta d’Alzamora i la plantilla està integrada per 10 persones. 

Des d’Alzamora s’indica que Pepco “destaca per oferir una gran varietat de productes de qualitat a preus molt competitius. Des de peces de moda, roba interior, sabates o joguets fins a articles de decoració per a tota la família. Un altre dels seus principals punts d’atracció és el constant i alt nivell de rotació que ofereix en el seu catàleg de productes, així com la possibilitat de gaudir d’ofertes noves cada setmana”.

Pepco es troba en plena expansió a Espanya, país en el qual disposa de 21 botigues i a més, està ben valorada en el sector, i mostra d’això són els diversos premis amb els quals ha sigut reconeguda per la qualitat, popularitat, confiança i reputació, segons s’indica des d’Alzamora.

Send this to a friend