Podem Alcoi confirma a Trini Rubio com a alcaldable

Fins ara és la coordinadora de la formació morada a nivell municipal

Podem inicia el projecte ‘Inclou-me’
La coordinadora de Podem Alcoi, Trini Rubio.

Després de finalitzar el període de primàries, Podem Alcoi ha confirmat a Trini Rubio com el seu alcaldable, amb el consens unànime del Consell Municipal i de l’Assemblea Local de la formació habitada. 

Fa unes setmanes que es va conéixer que la de Rubio era l’única candidatura presentada, la qual ha sigut recolzada i la fins ara coordinadora de Podem a nivell municipal serà la persona que encapçale el projecte, deixant arrere l’època de Cristian Santiago al capdavant.

Des de Podem Alcoi s’explica que Trini Rubio porta més de 25 anys vinculada professionalment amb l’administració municipal en diferents àmbits, com el Centre d’Esports, Serveis Socials i actualment en l’Observatori Municipal d’Habitatge. Rubio va començar la seua marxa en la política de la mà de Cristian Santiago, actual portaveu del grup municipal i coordinador de l’OMHA, com una peça fonamental en el grup de treball dels consolidats Pressupostos Participatius, i a més, des de 2015 ha format part de candidatures a les eleccions municipals.

Trini Rubio afronta aquesta etapa com “una oportunitat amb il·lusions renovades, amb un equip més implicat que mai per a continuar reforçant el projecte de ciutat pel qual hem estat treballant durant l’actual legislatura, sent una eina útil per a millorar el dia a dia de la ciutat i de la seua gent, des d’una perspectiva sostenible, feminista, intergeneracional i plena d’oportunitats. Un projecte de ciutat on l’escolta a la ciutadania ha de ser un pilar fonamental i en el qual tinguen cabuda totes les iniciatives dels diferents àmbits i aportades des de qualsevol angle del teixit alcoià”. “Estem ja treballant de valent per a conformar una llista ampla, diversa i oberta en les diferents inquietuds i necessitats amb l’objectiu de sumar veus, treballar per la unitat popular i amb el convenciment i l’orgull que amb aquest projecte, la població arribarà a gaudir de la ciutat que ens mereixem, una ciutat que cada vegada siga més Alcoi”.

Send this to a friend