Ponts d’Igualtat insisteix en la creació d’un unitat contra els delictes d’odi

L'entitat, que compta amb uns 60 socis, fa balanç en el seu tercer aniversari

Ponts d’Igualtat insisteix en la creació d'un unitat contra els delictes d'odi
Representants del col·lectiu Ponts d’Igualtat

El col·lectiu Ponts d’Igualtat, que lluita pels drets LGTBI, ha fet balanç de la seua trajectòria quan compleix el seu tercer aniversari com a associació. La valoració per part del seu president, Aitor Pla, és positiva i es congratula de “els xicotets passos”, assoliments, que ha aconseguit l’entitat, com la introducció de llibres de temàtica LGTBI a les biblioteques, o la campanya pels drets del col·lectiu en instal·lacions esportives, entre altres.
Ponts d’*Igualtat compta amb al voltant de 60 socis i respecte a la labor d’assessorament que exerceixen, Pla informa que un 52% de les persones ateses corresponen al col·lectiu trans, i les seues famílies, mentre que en un 10% dels casos són usuaris adolescents que demanen informació per a visibilitzar la seua condició sexual, la qual cosa es coneix comunament com “eixir de l’armari”.
Un dels cavalls de batalla de l’entitat continua sent reivindicar la creació d’una Unitat contra els Delictes d’Odi en la Policia Local. En aquest sentit, Pla alerta de l’increment d’aquesta mena de delictes, amb un total de 13 denúncies presentades en aquests tres anys, la majoria en aquest 2022.

Send this to a friend