Possibles millores quant a eficiència energètica per a l’IES Serra de Mariola

Amb el canvi de finestrals i la incorporació d'un sistema de generació fotovoltaic

Possibles millores quant a eficiència energètica per a l'IES Serra de Mariola
IES Serra de Mariola

L’Ajuntament de Muro ha procedit a realitzar la sol·licitud d’adhesió al Pla Edificant per a millorar l’eficiència energètica de l’IES Serra Mariola a través del canvi de finestrals i la incorporació d’un sistema de generació fotovoltaic de 34,3 Kwp per a autoconsum.

La Conselleria d’Educació valorarà si aquestes millores són susceptibles de delegació de competències. Si s’admeten, les delegacions hauran d’ajustar-se al que preveu la normativa bàsica en la matèria. El finançament que contempla l’ajuda aconseguirà el pressupost total de l’actuació delegada. Recordem que aquest Pla impulsa la cooperació entre la Generalitat i les administracions locals de la Comunitat Valenciana per a la construcció, l’ampliació, l’adequació, la reforma i l’equipament de centres públics docents de la Generalitat.

La de l’IES Serra de Mariola se sumaria a altres actuacions del municipi en matèria educativa, entre les quals destaca la construcció del nou col·legi El Bracal, obres que avancen segons el que es preveu i de les quals ja es pot veure el forjat que sustentarà la bases de l’immoble que albergarà el centre educatiu.

Send this to a friend