PP, Ciudadanos i Vox continuen treballant en la seua proposta electoral

De cara als comicis del pròxim mes de maig

PP, Ciudadanos i Vox continuen treballant en la seua proposta electoral
David Abad, regidor de Vox Alcoi.

Del costat de les forces de la dreta alcoiana, de moment no hi ha novetat quant a les seues candidatures. En el cas de Ciudadanos, que en principi semblava que no s’anava a presentar donada la situació en què es troba en tota Espanya i amb una agrupació desmembrada a nivell local, des de l’organització del partit expliquen que es troben treballant per a configurar la seua candidatura a Alcoi i que en dates pròximes –al llarg de març– esperen anunciar la presentació del candidat o candidata i el seu equip.

Quant a Vox, segons informa l’actual regidor de la formació d’Abascal, aquesta setmana tenen previst fer públic a l’alcaldable per Alcoi i encara no sap si serà ell. Cal recordar que en una entrevista concedida a aquest periòdic fa uns mesos, David Abad es va mostrar disposat a continuar en la política municipal si així li ho requeria la direcció del partit.

Finalment, del costat dels populars tampoc es coneixen els temps que maneja la direcció provincial per a presentar la llista que encapçalarà Carlos Pastor, si bé fonts del mateix expliquen que “ara mateix l’energia està bolcada a treballar en la millor alternativa tant en projecte com en equip humà, per a Alcoi”.

Send this to a friend