Premien el programa de doctorat d’Enginyeria Tèxtil de la UPV

Reconegut pel consell social, s'imparteix al Campus d’Alcoi

Premien el programa de doctorat
Moment del lliurament del reconeixement.

El programa de doctorat d’Enginyeria Tèxtil de la UPV (Universitat Politècnica de València) ha sigut premiat pel Consell Social de la UPV. Es tracta d’un tercer cicle, que es caracteritza per centrar-se en l’Enginyeria Tèxtil des d’un punt de vista actualitzat i interdisciplinari.

El reconegut programa està concebut per a formar a investigadors i professionals d’alta qualificació tant en l’àmbit de l’Enginyeria Tèxtil com el de la Química, Física o la Ciència dels Materials. Als avantatges competitius del programa, cal afegir el fet que s’impartisca íntegrament al Campus d’Alcoi de la UPV.

Els alumnes que cursen el doctorat en aquesta disciplina asseguren un elevat nombre de publicacions científiques, donada la importància i prestigi que han acumulat els investigadors del programa durant diverses dècades. Això assegura la presència de prestigiosos investigadors i professorat per a formar part dels tribunals de tesis doctorals.

Els doctorands poden acollir-se als programes d’internacionalització amb presència en universitats en múltiples països dels continents europeus i americans. La preinscripció i matriculació a aquest programa es pot realitzar fins al 15 d’octubre i hi haurà una segona tanda del 16 de novembre al 31 de març de 2024.

Send this to a friend