Projecte per a ampliar l’Ajuntament de Muro

També es millorarà l'accés al Batà

Ampliar l'Ajuntament de Muro
Edifici adquirit i sobre el solar del qual es realitzarà l’ampliació.

El veïnat de Muro disposarà de majors facilitats per a accedir al centre històric del municipi, atès que l’equip de govern local acaba de formalitzar la compra d’un terreny per on habilitar un passatge que connecte el casc vell amb el parc del Batá i l’avinguda del País Valencià.

La superfície adquirida és d’uns 400 metres quadrats i està situada just al costat de la Casa Consistorial, al carrer Sants*nº2. El projecte contempla la demolició de l’immoble que es troba en la parcel·la, per a la futura construcció d’un espai que connecte i amplie les actuals dependències municipals (algunes de les quals no compleixen amb la normativa d’accessibilitat).

Per davall de la futura àrea ampliada s’habilitarà un passatge que d’eixida al pulmó verd del Batà. L’operació de compra s’ha tancat per un import de 159.000 euros.

Segons apunten des del govern local, “amb la compra de l’immoble, l’Ajuntament de Muro garantirà el bon ús, dinamitzarà la zona, vertebrarà diverses parts del poble i el més important, apostarà per la revitalització del nucli antic”.

Send this to a friend