Proposta de reforma de la plaça Blai Domingo

El PSOE xifra l'obra en 800.000 euros, finançats al 50% per Diputació

Proposta de reforma de la plaça Blai Domingo
Infografia que mostra el joc infantil central amb cortina d’aigua, que protagonitzaria la plaça.

D’entre les propostes presentades pels socialistes en el seu programa electoral de millora d’infraestructures urbanes, aquesta setmana han donat a conéixer el projecte de remodelació de la plaça Blai Domingo Llidó, en el barri de la Zona Nord. L’objectiu és dotar a l’espai de més zones d’ombra i crear així un gran recinte de “convivència ciutadana” on el protagonista serà un joc infantil situat en el centre de la plaça, el qual comptarà amb una cortina d’aigua al seu voltant.

El candidat socialista i actual alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha explicat que el projecte respon a la filosofia que vol seguir el seu govern d’aconseguir “una ciutat més habitable” i “còmoda”, alhora que destaca el vessant de sostenibilitat de la proposta, que amb el seu disseny contribueix a reduir les altes temperatures. “És un model que volem estendre a tots els barris de la ciutat”, anuncia.

Els socialistes xifren en uns 800.000 euros el cost de l’obra i se sol·licitarà la inclusió d’aquest projecte en el Pla Planifica de la Diputació d’Alacant, de cara a obtindre finançament, que podria arribar al 50%. A més, s’aprofitarà l’actuació per a millorar també les zones d’esbarjo contigües pròximes a l’Hospital.

Send this to a friend