Quique Ruiz: “El major homenatge que podem fer a les víctimes és reclamar justícia”

Des del PP critiquen que el govern municipal haja organitzat l'acte "de manera unilateral"

Quique Ruiz és primer per la dreta, al costat del portaveu socialista, Jordi Martínez (Aldemar)

El portaveu del PP a l’Ajuntament d’Alcoi, Quique Ruiz, ha mostrat el seu condol a les famílies de les víctimes del Covid 19 i el seu agraïment als “herois anònims” que han treballat per a combatre la crisi sanitària, després de l’acte d’homenatge celebrat aquest dissabte en La Glorieta. El regidor ha destacat després que “a més d’organitzar homenatges, a l’Ajuntament hem d’analitzar si vam fer tot el possible per a impedir que la ciutat haja hagut de lamentar un elevadíssim nombre de víctimes a conseqüència del coronavirus: 81 drames, dels quals 73 es van concentrar en el geriàtric DomusVi Alcoi”.

Segons Ruiz, en el cas concret del geriàtric “el major homenatge que podem fer a les víctimes és reclamar justícia, promoure una investigació per a determinar què va passar en el geriàtric i depurar responsabilitats”.

El portaveu del PP ha remarcat que “la proximitat que l’alcalde ha mostrat hui amb els familiars de les víctimes la trobem a faltar en els pitjors moments de la crisi, quan en la residència DomusVi vivia una autèntica catàstrofe”. Segons Ruiz, “era llavors quan realment necessitaven que l’alcalde entenguera que la seua funció era reivindicar tots els mitjans i recursos possibles per a salvar vides”. I afegeix: “Es va amagar darrere de la falta de competències malgrat que com primera autoritat local, li incumbeix tot quant succeeix a la ciutat”.

El regidor del PP denuncia, finalment, que el govern municipal no ha comptat amb la resta de formacions polítiques de l’Ajuntament a l’hora d’organitzar l’acte d’homenatge. “És una llàstima que en uns moments en els quals la societat demana unió i consens als responsables polítics, el govern haja actuat de manera unilateral, sense cap voluntat de treballar de manera conjunta per a homenatjar les víctimes i agrair el treball que tantes i tantes persones van desenvolupar durant el període de confinament”, conclou Ruiz.

Send this to a friend