Rafa Linares debuta en una banqueta al capdavant de l’Hoquei Club Cocentaina

L'estrena de lliga serà el dissabte 23 a Madrid

Rafa Linares debuta en una banqueta
Foto de la plantilla del HC Cocentaina, amb Rafa Linares en el centre dels jugadors.

El HC Cocentaina afronta la nova temporada repleta de canvis, no sols en la seua plantilla amb el debut de Rafa Linares en una banqueta, sinó en la seua directiva amb una renovació important de la seua junta i el nomenament de Lídia Verdú com a nova presidenta. La marxa de Cristian Santiago a l’Alcodiam B va fer que Rafa Linares anticipara la seua intencions a llarg termini i decidira fer el salt a les banquetes prenent el comandament del primer equip d’OK Bronze. No era una cosa nova per a ell, ja que ja la passada temporada va compartir amb Cristian Santiago la direcció de l’equip en molts entrenaments.

També la seua filosofia de treballar amb la base i el creixement dels jugadors de la pedrera encaixa amb els plantejaments de la nova directiva després de la profunda remodelació escomesa en la plantilla, amb les baixes per diferents motius de Koke Molines, Genís Tomàs, Noé Sánchez, Xavi Prats i Iker Jover, que ha tornat a l’Alcodiam.

A més, aquest mes ha deixat l’equip Rafa Jover i Mauro Lloret, amb el que l’aposta per la pedrera serà decidida i ferma. Segueixen Vicente Pastor, Julio Gadea, Marc López i Carlos Moltó. En la porteria estaran Jordi Sempere, Adrián Berenguer i Dani Carreño. A més compta amb els dos juvenils, Pau Humánez i Joan Oltra, el júnior Sergio Toledo i un altre juvenil, Tomàs Faus. S’incorporen el juvenil Arnau Ribelles, procedent del CP Muro, i els juvenils de primer any, Jordi Navas i Álvaro Hernández.

El coordinador és Óscar Nadal i el delegat Rafa Sempere. Aquesta setmana li toca descansar i l’estrena de lliga serà el dissabte 23 a Madrid a casa del Santa Mª del Pilar.

Send this to a friend