Rafael Monar, nou president de la Junta de Festes de Cocentaina

La seua candidatura ha sigut l'única presentada al procés electoral

Nou president de la Junta de Festes
El nou president després de presentar la seua candidatura.

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ja té nou president, una vegada conclòs el procés electoral que es va posar en marxa setmanes arrere després de finalitzar el mandat de la directiva presidida per Juan Francisco Masanet. La persona que liderarà l’entitat durant els pròxims anys és Rafael Monar Blanes, un fester veterà coneixedor de tots els secrets de la Festa contestana i que ha estat sempre vinculat a la filà Gentils.

El ja proclamat president assegura que sempre havia tingut il·lusió per treballar per les esmentades Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Mártir, al mateix temps que destaca que ha comptat amb el suport de la família, amics i companys de filà per a fer aquest important pas cap avant. A més, significa que el fet que hi haguera ja una candidatura formalitzada abans de finalitzar l’anterior Junta, ha permés que no hi haguera un període sense directiva regit per una gestora. “Això facilita molt les coses en l’organització de les Festes ja que ens posem a treballar immediatament en el que serà la preparació de la pròxima trilogia”, apunta.

A Rafael Monar Blanes li acompanyen en aquesta aventura Joaquín Soto, José Luís Botella, Natxo Ferrándiz, Marcos Monar, Chelo Fenollar, Núria Insa, José Antonio Benito, Paco Soriano, Noelia Sellés i Francisco Vicedo. A ells se li sumaran més persones que assumiran diferents responsabilitats en les assessories que té designades la Federació.

La renovada Junta de Festes prendrà possessió del càrrec en les pròximes setmanes en el transcurs d’una missa en honor a Sant Hipòlit Mártir en la qual s’imposaran les medalles a tots els que la componen.

Send this to a friend