Ratificada la indemnització a l’empresa del Molinar

El Partit Popular s'ha fet eco de la sentència, relacionada amb la rehabilitació de les antigues fàbriques

Ratificada la indemnització a l'empresa del Molinar
Vista general del conjunt fabril del Molinar. | ARXIU

El PP ha donat a conéixer que el jutjat Contenciós Administratiu número 1 d’Alacant ha ratificat la indemnització de l’Ajuntament a l’empresa que va renunciar a rehabilitar les antigues fàbriques del Molinar. Cal recordar que prèviament va ser el Consell Jurídic Consultiu qui va determinar que la paralització dels treballs va ser responsabilitat del Consistori. La resolució judicial incrementa en 3.300 euros la indemnització inicial, de prop de 33.000 euros, en concepte d’obres executades per la mercantil abans de paralitzar els treballs.

Els populars insisteixen en la crítica al govern municipal sobre la gestió d’aquest projecte, mentre des d’aquest ja van defensar l’actuació de l’Ajuntament, avalada en tot moment pels propis tècnics municipals. També el PP torna a retraure a l’Ajuntament que “va perdre 500.000 euros de fons europeus”, si bé cal recordar que el projecte ha sigut inclòs en els pressupostos participatius del Consell, que destinarà quasi un milió euros.

La portaveu adjunta del PP, Lirios García, sosté que l’última sentència constata la “nefasta i caòtica” gestió del govern local, del PSOE.

Send this to a friend