Recuperen les jornades dels Jutjats de Pau

Seran en Muro el 17 de juny

El Jutjat de Pau de Muro recupera les jornades ‘Pepe Prats’, una cita que es desenvolupava cada primavera en la localitat i que en els dos últims anys no va poder dur-se a terme amb normalitat a causa de les restriccions que va portar la pandèmia de la Covid-19.

En aquesta ocasió l’activitat tindrà lloc el divendres 17 de juny i la mateixa inclou una xarrada dirigida als Jutges de Pau sobre la problemàtica en les Execucions dels Actes de Conciliació, la qual estarà impartida per la Lletrada de l’Administració de Justícia del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d’Alcoi, Cristina García.

A més, es realitzaran sessions de formació per als secretaris dels Jutjats de pau en qüestions referides als matrimonis després de l’última reforma de la legislació vigent, una ponència que impartirà Francisco Javier Martínez com a Jutge del Registre Civil d’Alacant. Finalment s’efectuarà una posada en comú i els participants tindran oportunitat de plantejar qüestions als esmentats ponents per a resoldre qualsevol dubte que tinguen referent al tractat durant el matí.

Indicar que està prevista la presència dels Jutges de Pau d’Agres, Alcosser, Alcoleja, Alfafara, Almudaina, L’Alqueria, Balones, Benasau, Beniarrés, Benifallim, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Benimassot, Fageca, Famorca, Gaianes, Gorga, L’ Orxa, Millena, Penàguila, Plans, Quatretondeta i Tollos.

A ells se li sumen Jutjats de pau de poblacions de més de 7.000 habitants, atesos per personal de l’Administració de Justícia, i que corresponen a les localitats de Muro, Cocentaina i Banyeres de Mariola. També s’han inscrit a les sessions els Jutjats de pau de Beneixama, La Font de la Figuera, Castell de Castells, Relleu, Quesa, Bolbait, Énguera, Anna, Moncofa, Barraques, Munten, Figueres, *Pavía i Altura segons la informació facilitada.

Send this to a friend