Reforçaran la seguretat en La Carrasqueta

S'ha celebrat una Junta Local de Seguretat extraordinària a Xixona

Reforçaran la seguretat en La Carrasqueta
La reunió va tindre lloc en el saló de plens de l’Ajuntament de Xixona. | ERICA DOMENECH

Arran d’un accident de trànsit ocorregut en la vesprada del passat diumenge en La Carrasqueta –en el terme municipal de Xixona–, i que es va saldar amb la mort d’un home i una dona ferida després de col·lidir una moto i un cotxe, ha tingut lloc una Junta Local de Seguretat extraordinària a l’Ajuntament de Xixona, precisament per a reforçar la vigilància i seguretat en la CV-800 en el tram de La Carrasqueta.

En la citada junta han sigut present, entre altres persones, la subdelegada del Govern, Araceli Poblador i el coronel cap de la Comandància de la Guàrdia Civil, José Hernández.

L’alcaldessa de Xixona, Isabel López, explica que el motiu de la reunió són “les carreres de motos i cotxes, els excessos de velocitat i imprudències, que, lamentablement, converteixen La Carrasqueta en un punt de concentració d’accidents”.

La primer edil ha assegurat que, després de reunir-se, ella i el regidor de Trànsit, amb veïns de la zona, s’han cerciorat de la gran preocupació que existeix sobre aquest tema i insisteix en la necessitat que hi haja “solucions a un problema que es pateix des de fa molt temps”.

Send this to a friend