Renfe implanta la digitalització dels abonaments per al tren Alcoi-València

A partir del 14 de juny es podran traure des de la web de Renfe o l'App 'Renfe Ticket'

Adif invertirà 150 milions en la modernització del tren Alcoi-Xàtiva
Tren en l’estació d’Alcoi. ARXIU

Renfe implanta la digitalització dels abonaments per als trens de Mitjana distància entre València i Alcoi. A partir del pròxim 14 de juny, els clients habituals dels serveis de Mitjana distància Convencional que uneixen València amb Alcoi, podran formalitzar els seus abonaments des de la web de Renfe o des de les seues terminals digitals en l’App ‘Renfe Ticket’.

Aquesta millora tecnològica, permetrà als usuaris una reducció de temps en la gestió dels seus títols de transport, en poder accedir als trens sense necessitat de formalitzar el bitllet en l’estació.

La compra d’abonaments es realitzarà a través dels canals de venda habituals i el procés de formalització digital, passa pel registre del client en la Web de Renfe (www.renfe.es) o en Renfe Ticket, havent d’associar l’abonament al seu usuari per a realitzar les formalitzacions, que es podran imprimir en PDF o descarregar en Passbook.

La digitalització inclou tots els tipus d’abonaments vigents en trens de Mitjana distància Convencional de la línia indicada, a més, continuarà sent possible realitzar la formalització de manera presencial en les taquilles i en les màquines autovenda.

Send this to a friend