Roba un tractor i és captat en la seua fugida per una càmera

El vehicle agrícola estava estacionat a les portes d'un taller

Roba un tractor i és captat en la seua fugida per una càmera
El tractor sostret, captat per les càmeres de seguretat. | POLICIA NACIONAL

Un home de 33 anys ha sigut detingut a Alcoi per robar un tractor que es trobava estacionat en els voltants d’un bar i un taller mecànic. Pel que sembla, el propietari del vehicle hauria concertat una reparació amb l’empleat d’aquest taller, per la qual cosa va deixar estacionat el tractor en els voltants. No obstant això, quan l’operari procedia a recollir el vehicle aquest ja no es trobava en el lloc.

Després de la denúncia, els agents de la Policia d’Alcoi van procedir a investigar els fets i gràcies a la visualització de les càmeres de seguretat pròximes al lloc de l’esdeveniment, van poder descobrir la identitat de l’autor del delicte. Després d’això, es va procedir a localitzar el seu domicili, en una finca agrícola als afores d’Alcoi, on es va trobar el vehicle robat a l’interior d’una nau.

Tot indica al fet que l’autor, després de consumir alguna cosa en el bar pròxim, va trobar el vehicle estacionat i va decidir anar-se amb ell sense alçar cap sospita amb l’objectiu de realitzar labors agrícoles en la seua finca. Després de la detenció, la Policia va recuperar el vehicle i va ser entregat de nou al seu propietari al costat d’unes ferramentes que portava, tot valorat en més de 25.000 euros. Finalment, el detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Alcoi.

Send this to a friend