Salvem el Tren reivindica un “tren digne” davant les autoritats

Amb una pancarta enfront de l'ajuntament de Cocentaina en la Fira de Tots Sants

Salvem el Tren reivindica un “tren digne” davant les autoritats
Pancarta desplegada davant el consistori de la vila comtal. | SALVEM EL TREN

La Plataforma Salvem el Tren de l’Alcoià-el Comtat ha aprofitat la Fira de Tots Sants de Cocentaina per a reivindicar un “tren digne” davant les autoritats, amb el desplegament d’una pancarta enfront de l’Ajuntament de la vila comtal en el moment en el qual aquestes passaven per la plaça de la Vila.

S’indica a més que, a part del desplegament, aquest es va acompanyar amb un missatge per megafonia denunciant la mala situació de la línia ferroviària Alcoi-Xàtiva-València.

Salvem el Tren apunta que “l’objectiu d’aquesta acció és reivindicar que els responsables polítics facen tot el possible a fi que la millora urgent de la línia ferroviària tinga un lloc important en l’agenda política”.

Sobre aquest tema, la plataforma ha tornat a posar l’accent en diverses denúncies que ja s’han fet amb anterioritat sobre aquesta línia, com que “pateix un abandó i una falta d’inversions des de fa dècades, que ha comportat un manteniment deficient de la infraestructura”.

Així mateix, remarquen el fet que encara no s’han recuperat els horaris anteriors a la pandèmia de la COVID-19 i adverteixen de la “saturació” del tren els divendres i diumenges a la vesprada, que és quan es desplacen majoritàriament els i les estudiants.

Send this to a friend