Santi Peidro anima la Licitada a la Font Roja

Santi Peidro va ser l’encarregat d’animar la Licitada a la Font Roja més oberta dels últims temps. Sense un favorit clar per les absències d’Andrés Micó, David Ruiz (vencedor de la passada edició), Carlos Pascual i amb Emili Sellés fora de forma per una malaltia de llarga durada, la lluita per la victòria va quedar reduïda al mà a mà entre Santi Peidro i Ovidi Albert, decidida en una de les rampes més dures del tram final de l’ascensió, després d’un canvi de ritme que va portar a Santi Peidro a creuar en solitari la meta del Santuari amb un temps de 44:08, emulant així al seu pare, també guanyador en la dècada dels noranta.

Ovidi Albert es va deixar portar i va entrar a quasi un minut –45:04 va ser el seu temps– i va completar el podi altre alcoià, Jairo Espí, que es va mantindre al capdavant en el primer tram de la carrera, acabant amb un crono de 46:09. Un altre guanyador de la Licitada a la Font Roja, Vicente Cardona, va acabar nové amb 50:04, al seu torn vencedor en Veterà B.en la categoria femenina no va haver-hi podi alcoià. Va guanyar Marisa Puche amb 1.01:30, sent la millor alcoiana Noelia Ponsoda amb 1.04:18, seguida de Sari Calbo amb 1.05:51 –es va imposar en la categoria Veterana E–, i tercera va acabar Carolina Sánchez amb 1.06:24. Jordi Botella es va imposar en Veterà F amb 57:16 i Miquel Company en Veterà G amb 1.02:29. La inscripció va ser de 224 atletes i van acabar 195.