Sentència favorable per les obres del Sant Joan Bosco

A favor de l'Ajuntament de Cocentaina

Sentència favorable per les obres del Sant Joan Bosco
Les obres per a demolir el Bosco II van arrancar en abril.

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha resolt a favor de l’Ajuntament de Cocentaina el recurs que havia presentat l’empresa a la qual se li va adjudicar en el seu moment el tercer lot del projecte del nou Col·legi Sant Joan Bosco. Est, segons va informar el Consistori mesos arrere, feia referència al subministrament de l’equipament del menjador que tindrà el nou centre educatiu. Cal recordar que l’esmentada empresa va renunciar a realitzar aquesta actuació, una vegada se li havia adjudicat, i l’Ajuntament la va sancionar econòmicament i fins i tot amb la possibilitat de no optar a cap adjudicació municipal més.
Finalment el Tribunal de Recursos Contractuals ha dictaminat que només hi haurà multa econòmica, motiu pel qual l’empresa haurà de pagar 3.000 euros al mateix Ajuntament de la Vila Comtal “aquesta empresa va presentar el recurs perquè no estava d’acord amb les sancions interposades, unes multes que es van tramitar per incompliment dels requisits per part de la mateixa de cara a fer front al projecte. Ara el que farem és tornar a licitar aquest lot tres del Bosco i mentrestant l’obra seguirà el seu curs, ja que aquest procés sol afecta el subministrament del futur menjador i no a la construcció del nou edifici”, explicava aquesta mateixa setmana l’alcaldessa del municipi i també edil d’Educació; Mireia *Estepa.
Assenyalar que les obres del futur col·legi ja estan en marxa després que a la fi de l’abril passat es fera efectiva la demolició de Bosco II. Aquest projecte permetrà que, per fi, siga una realitat l’esperada unificació d’un centre educatiu que des de fa més de tres dècades està dividit en dos immobles separats per 800 m de distància

Send this to a friend