Subvenció de Diputació per a la tercera fase de Els Clots

S'actuarà en diversos carrers, per a renovar el clavegueram o repavimentar les voreres i calçades

Subvenció de Diputació per a la tercera fase de Els Clots
Aquesta fase contempla la intervenció al carrer Gregorio Casasempere Juan.

La Diputació d’Alacant ha aprovat la resolució mitjançant la qual se subvencionarà la tercera fase de les obres del barri de Els Clots. El pressupost de licitació ascendeix a 341.000 euros i el termini d’execució és de 5 mesos.

Aquesta actuació consistirà en la renovació del clavegueram al carrer Rogelio Sanchis Llorens i el tram de Gregorio Casasempere Juan entre els carrers Oliver i Pintor Laporta. A més, es procedirà a la repavimentació de voreres i calçades adaptant disseny al compliment de les normes d’accessibilitat i la senyalització viària.

Recordar que el barri de Els Clots compta amb una antiguitat superior al mig segle i lògicament la seua urbanització es troba molt desfasada, de manera que serveis municipals com les xarxes de sanejament i de proveïment d’aigua potable es troben molt deteriorades i el seu funcionament és deficient. L’actuació s’aprofitarà per a renovar les voreres i calçades i complir amb les normes d’accessibilitat.

La magnitud econòmica de la inversió van obligar des del principi a la divisió del barri per trams de carrers i executar les obres per fases. Amb tot, encara quedaran pendents una o diverses fases posteriors en altres zones del barri, com ara:

  • Tram del carrer Metge Manuel Rodríguez entre el carrer Oliver i el carrer Pintor Laporta
  • Carrer Pintor Laporta entre el carrer Llibertat i el carrer Metge Manuel Rodríguez

L’edil d’Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, explica que “ens vam comprometre amb els veïns a reparar el clavegueram i les canalitzacions, continuem actuant per a millorar tots els barris de la ciutat. La xarxa de clavegueram presenta alguns problemes, sobretot, en aquelles parts de la ciutat més antigues, com és el barri de Els Clots pel que som conscients que calia actuar. Aquesta actuació millorarà la vida de la gent que viu en aquest barri alcoià. Tal com explica el tècnic en el seu informe és una actuació de gran magnitud per això s’està realitzant per fases”.

Send this to a friend