Tercera Edat en Acció cerca guanyar visibilitat en les seues segones eleccions

En les anteriors Municipals acabava de fundar-se i va obtindre a Alcoi 228 vots

Tercera Edat en Acció cerca guanyar
Ambient en un col·legi electoral en els comicis de 2019. ARXIU

Altre dels partits que concorre a les Municipals a Alcoi és Tercera Edat en Acció, una formació que es presenta com l’alternativa política de les persones majors. Segons explica el número 2 de la candidatura, José Alemany, es tracta d’un partit fundat a Alacant en 2018, just abans de les anteriors eleccions, i que es va presentar per primera vegada llavors per a donar-se a conéixer a Alcoi, obtenint 228 vots.

El candidat Juan Calero.

Quatre anys després, l’objectiu ara és guanyar visibilitat i aconseguir representació a l’Ajuntament. “Aquesta seria la nostra major aspiració, aconseguir un regidor”, assenyala Alemany, que assumeix el paper de portaveu de la candidatura de manera temporal, ja que el cap de llista, Juan Calero, es troba indisposat per problemes de salut. “Nosaltres no som ni de dretes ni d’esquerres”, reivindica Alemany, qui destaca que “simplement lluitem pels drets dels pensionistes principalment, perquè tots arribarem un dia”, ressalta.

De cara a les Municipals del pròxim 28 de maig, Tercera Edat en Acció ha elaborat un decàleg a manera de programa polític, el qual recull reivindicacions com la lluita contra qualsevol discriminació per raó d’edat, reformes laborals i fiscals que permeten als pensionistes desenvolupar treballs remunerats, per exemple; residències dignes i especialitzades; targeta sanitària única i suport a les famílies per a augmentar la natalitat, entre altres mesures.

Send this to a friend